Een persoonlijk & op maat
gemaakt ontwerp op de uitvaartkist

Werkwijze

U kunt zelf uw wensen voor het ontwerp aan mij laten weten. Als u het prettiger vindt dit via uw uitvaartverzorger te doen, is dit uiteraard prima. Na ons contact maak ik een mooi passend ontwerp, welke ik u toe stuur. Uiteraard kunt u dan nog wijzigingen doorgeven.  Nadat u helemaal tevreden bent, zal de print worden afgedrukt. Vervolgens kom ik de afbeelding persoonlijk wrappen op de locatie waar de kist staat. De kist hoeft dus niet naar een andere locatie te worden gebracht. Dat is wel zo fijn.

• Zeer tevreden families

• Service binnen 12 tot 24 uur

• Meest persoonlijke uitvaart

• Ecologisch verantwoord

Wat is wrappen eigenlijk precies? Wrappen is het inpakken van een object door middel van een speciale folie met een hechtende lijmlaag. De printfolie die ik gebruik is ecologisch verantwoord. Ook kan ik de kist met papier wrappen.

1.

Contact

• Vertel me uw wensen

2.

Ontwerp

• Kies welk deel u gewrapt wilt hebben

• Kies uw foto

3.

Productie

• Binnen 12 tot 24 uur kom ik uw kist op locatie wrappen

Kies

uw wrap

Welk gedeelte wilt u gewrapt hebben?
Kosten zijn inclusief btw, foto, ontwerp, print en wrappen op locatie tot 30km rondom Hoofddorp.
Daarna komt er eventueel een reiskostenvergoeding bij.

Top

wrap

395,-

De bovenkant van de grafkist is gewrapt. De zijkanten van de doodskist zijn nog zichtbaar.

Rand

wrap

495,-

De rand van de grafkist is gewrapt.
De bovenkant van de doodskist is nog zichtbaar.

Full

wrap

595,-

De grafkist is helemaal gewrapt.
Alleen de handgrepen van de doodskist zijn nog zichtbaar.

Kies

uw foto

U kunt kiezen voor een afbeelding uit de uitgebreide collectie van Studio Hemeltjelief, maar uiteraard kunt u ook zelf een (persoonlijke) foto aanleveren. Het is van belang dat deze van goede kwaliteit is. Wilt u liever een fotocollage? Geen probleem! Neem contact met mij op voor het bespreken van de mogelijkheden hiervan.

 

Productie & eindresultaat

Met de uitvaartondernemer bespreek ik waar de uitvaartkist staat. Dan zal ik binnen 12 tot 24 uur de grafkist voor u komen wrappen. Dat is nog eens een fijne service toch? Een TopWrap kan tot op het allerlaatste moment worden aangebracht. Kiest u voor een FullWrap of RandWrap, dan is het wel van belang dat de grafkist nog leeg is. Wilt u de handgrepen in een specifieke kleur die bij de print past? Ook dit is mogelijk. Deze kunnen we in een bijpassende Ral kleur laten spuiten, zoals te zien is op de foto’s hieronder.

Rover
de pauw

Ook voor de kleine engeltjes kan ik u helpen aan een passende wrap.

Top

wrap

195,-

De bovenkant van het kistje is gewrapt. 

Full

wrap

295,-

Het kistje is helemaal gewrapt.

Ik werk met ecologisch verantwoord materiaal

Uit liefde voor de aarde

Bij het wrappen van de doodskist gebruik ik ecologisch verantwoord materiaal. Dit materiaal is PVC- en chloorvrij en heeft geen weekmakers en een lijmlaag op waterbasis. Hierdoor is het minder belastend voor de aarde en komen er geen giftige gassen vrij bij verbranding.

Losse-Stickers

Gepersonaliseerde & unieke stickers

Losse stickers binnen 24 uur aan u geleverd.

Deze zijn voor iedereen makkelijk aan te brengen, zonder bubbels en het kan ook op zelfklevend papier in allerlei vormen en maten. Ik ontwerp zelf de stickers naar uw wens. Ook kunnen hier persoonlijke items voor gebruikt worden, zoals bijvoorbeeld een schilderij, beeldje, of misschien wel een vaas, waar een herinnering aan zit. Foto’s, teksten of (huis)dieren. Misschien dat ene stofje van die blouse die hem/haar altijd zo mooi stond.
Laat mij uw idee weten en ik maak er iets moois van. Na akkoord stuur ik de stickers binnen 24 uur naar u toe. Als u er voor 11:00 al uit bent hoe de stickers moeten worden, dan stuur ik ze dezelfde dag nog naar u op. Deze persoonlijke stickers kunnen een mooi onderdeel zijn van een afscheidsritueel. Niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen is het fijn om dit samen voor uw dierbare te kunnen doen.

Met een wrap van Studio Hemeltjelief, zorgen wij samen voor een beetje extra liefde voor de natuur

Behalve dat ik alles zo milieubewust realiseer, wil ik ook iets extra’s bijdragen. Daarom doe ik bij elke wrap die ik mag maken een Tangare donatie.

Met het kleurrijke Tangare Bosje herstelt u 15 m2 bos in het Atlantisch Regenwoud. Dit unieke woud strekt zich uit over Argentinië, Brazilië en Paraguay. Er leven 1000 soorten vogels, 24 apensoorten en op één hectare staan wel 440 verschillende bomen. Veel van de bijzondere dieren die in het Atlantisch Regenwoud leven, komen nergens anders ter wereld voor. Dit geldt ook voor de bedreigde zevenkleurige tangare, een prachtige vogel van 20 cm. Maar deze enorme biodiversiteit aan bos, planten en dieren heeft plaatsgemaakt voor landbouw en veeteelt. Hierdoor zijn alleen nog kleine stukjes regenwoud over. Met dit Bosje Bomen helpt u het bos in dit regenwoud te herstellen en weer met elkaar te verbinden.

Aantal m2 geplant

Wilt u een onvergetelijke
unieke uitvaart?

Dan kan een gepersonaliseerde grafkist u hiermee helpen.
Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Studio Hemeltjelief  |  Laura van de Vijver  |  Hoofddorp  |  0619135536  | laura@studiohemeltjelief.nl