Over Mijn Lijk – BNNVARA

Samen met Jeffrey Kleijn zijn eigen grafkist personaliseren

Jeffrey-Kleijn-Over-mijn-lijk-OML

De unieke gepersonaliseerde kist
van Jeffrey Kleijn waar hij zo trots op was.

Maandag 24 juli 2023 mocht ik voor het programma Over mijn lijk (ook bekend als OML) van BNNVARA samen met de deelnemer van dit seizoen Jeffrey Kleijn zijn eigen uitvaartkist personaliseren. Niet alleen met Jeffrey zelf maar ook met zijn zoontje Max en dochtertje Merel hebben we dit samen kunnen realiseren. Ook zijn vrouw Trudy en de presentator Tim Hofman waren hierbij aanwezig. Jeffrey en ik hebben van te voren contact gehad waar hij zijn wensen heeft uitgesproken. Vervolgens ben ik deze gaan vertalen in een uniek ontwerp.
De kinderen hebben prachtige kleurrijke tekeningen voor papa gemaakt die ik in het ontwerp heb kunnen verwerken.  

Over-mijn-lijk-OML-Jeffrey-Kleijn-grafkist-wrappen-televisie-tv

“Goedemorgen Laura, Nogmaals super bedankt voor het maken en ontwerpen van de kist echt vet!!!!
Ben er zo blij mee 🥰 🔥”

Jeffrey Kleijn

“Lieverd, echt wij zijn blij met wat jij voor ons betekent hebt en hoe jij Jeff z’n wensen hebt gelegd in de kist. Weet hoe dankbaar wij zijn/ waren”

Trudy Kleijn

Jeffrey-Kleijn-OML-Over-Mijn-Lijk-grafkist-middelvinger-wrappen-studio-hemeltjelief
Over-mijn-lijk-OML-BNNVARA-jeffrey-kleijn-grafkist-wrappen-tv
Tim Hofman-BNN-Tim-hofman-tv-BNNVARA-OML-Over mijn lijk-Over-mijn-lijk-wrappen

Deze bijzondere foto’s zijn gemaakt door

Over-mijn-lijk-OML-persoonlijk-Jeffrey-Kleijn
Over-mijn-lijk-OML-Amsterdam-kastwijk-seizoen-jeffrey-kleijn
Over-mijn-lijk-OML-grafkist-wrappen-Jeffrey-Kleijn
Over-mijn-lijk-OML-Jeffrey-Kleijn-studio-hemeltjelief-tv-uitzending
Over-mijn-lijk-OML-bijzonder-televisie-opnames-seizoen

Een gepersonaliseerde grafkist laten wrappen? Hoe het werkt leest u hier

Samen wrappen

Kan helpen bij de rouwverwerking

Door met elkaar de kist te wrappen raak je betrokken bij het proces om met elkaar de wens te vervullen van uw dierbare. Door hiermee bezig te zijn en het gevoel te krijgen dat u iets hebt kunnen doen kan dit helpen in het rouwproces. Het is iets om nooit meer te vergeten. Ik begeleid u in het werk en de afwerking zal ik altijd zelf doen. Zo zorgen we samen voor een perfect en uniek resultaat.

Samen-wrappen-Milou-Verhoof
Samen-wrappen-Mark-rouwproces
Samen-wrappen-rouwproces

Wilt u een onvergetelijke
unieke uitvaart?

Dan kan een gepersonaliseerde grafkist u hiermee helpen.
Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Studio Hemeltjelief  |  Laura van de Vijver  |  Hoofddorp  |  0619135536  | laura@studiohemeltjelief.nl