Unieke losse stickers

Losse stickers binnen 24 uur naar u toe.

Losse-stickers-plakken

Fijn om samen te doen

Wilt u graag vlindertjes, bloemetjes, hartjes of totaal iets anders? 

Deze stickers zijn door iedereen makkelijk aan te brengen, zonder bubbels. De stickers kunnen ook op zelfklevend papier geprint worden zodat er bijvoorbeeld een kleurplaat van gemaakt kan worden. De stickers kunnen in allerlei vormen en maten geleverd worden. Ook kunnen hier persoonlijke items voor gebruikt worden, zoals bijvoorbeeld een schilderij, beeldje, of misschien wel een vaas waar een herinnering aan zit. Foto’s, teksten of (huis)dieren. Misschien dat ene stofje van die blouse die hem/haar altijd zo mooi stond.

Vertel mij uw wens

Ik zal dit vertalen in stickers. Na uw goedkeuring stuur ik de stickers binnen 24 uur naar u toe. Als u vòòr 11:00 uur uw keuze heeft gemaakt, stuur ik ze dezelfde dag nog naar u toe.

vlinder-stickers
hartjes-stickers
sterren-stickers
bloemen-stickers
dieren-stickers

Deze persoonlijke stickers kunnen een mooi
onderdeel zijn van een afscheidsritueel.

Niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen is het fijn om dit samen voor uw dierbare te kunnen doen.

1.

Contact

• Vertel mij uw wensen

2.

Ontwerp

• Ik maak het ontwerp

3.

Productie

• Na akkoord worden ze direct geprint en verstuurd

Wilt u snel unieke losse stickers
voor de uitvaart?

Vertel mij dan u wensen, ik kan u hiermee helpen.
Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Studio Hemeltjelief  |  Laura van de Vijver  |  Hoofddorp  |  0619135536  | laura@studiohemeltjelief.nl