Gepersonaliseerde uitvaartkist

Iets over mij

Als signwriter en ontwerper heb ik ruim 15 jaar ervaring. Mijn aandacht ging voornamelijk uit naar het wrappen van voertuigen, maar waar nóg meer uitdaging in zit is het wrappen van bijzondere objecten. Ik wil u graag vertellen hoe ik gepassioneerd ben geraakt door het wrappen van uitvaartkisten.

In september 2020 ben ik mijn lieve vriendin Florien, verloren aan de gevolgen van een hersentumor. Vlak na haar overlijden kreeg ik de aanvraag voor het wrappen van een uitvaartkist. Deze moest volledig voorzien worden van een zonnebloemprint. Dit was een heftige opdracht zo vlak na het overlijden van Florien. Na wat twijfels besloot ik de opdracht aan te nemen en al vrij snel kwam de passie naar boven om deze kist het allermooist te maken. En dat heb ik gedaan! Tijdens het wrappen van de kist was ik in mijn gedachten bezig met de persoon waar de kist voor was: wie komt erin? Wat voor leven heeft hij gehad? Hoe oud is hij geworden? Is deze kist precies wat hij wilde? Wat zal het mooi zijn op zijn uitvaart! Het haalt het grauwe direct weg. Het heeft zo’n indruk op mij gemaakt om zoiets waardevols voor iemand te maken, dat ik het niet los kon laten en al snel wist: dit wil ik voor mensen doen! Voor de persoon waar de kist voor is, maar ook voor de nabestaanden.

Het hart

verwarmen

Wat ik graag wens. Ik wil het hart verwarmen voor de nabestaanden die net een dierbare zijn verloren. Ik wil iets kunnen bijdragen om het afscheid er anders uit te laten zien, dan een standaard uitvaart. Omdat u zo graag een passende uitvaart wil creëren voor de overledene. Eentje waar u naar terug kunt kijken; dit hebben we samen mooi gedaan. Dat geeft een fijn gevoel voor u en een fijn gevoel voor mij om u daarbij te mogen helpen. Zo hebben wij dit zelf ook ervaren door wat unieke elementen toe te passen aan de uitvaart. Het werd precies zoals Florien was en waar ze zo van hield. Het was niet alleen verdrietig maar ook heel mooi zoals we dat samen met elkaar hebben mogen doen. Het geeft een voldaan gevoel.

Florien was ontzettend geliefd en heel creatief. Ik betrap mijzelf er soms op dat sommige van haar creativiteiten in mij voortleven. Dan denk ik; “hey dit deed Florien ook altijd”. Daar ben ik heel dankbaar voor, dat is echt een cadeautje. Deze passie heb ik aan haar te danken. Ik hoop dat ik veel mensen mag helpen bij een onvergetelijke uitvaart.

Ik hoop dat ze mij altijd zal blijven inspireren

Persoonlijk & uniek

Binnen 24 uur op locatie geplakt

Milieuvriendelijk

Studio Hemeltjelief  |  Laura van de Vijver  |  Hoofddorp  |  0619135536  | laura@studiohemeltjelief.nl

Chat openen