Gepersonaliseerde uitvaartkist

Liefde voor de aarde

Bij het wrappen van de uitvaartkisten gebruik ik ecologisch verantwoorde materialen. Deze materialen zijn biologisch afbreekbaar en dus geen belasting voor de aarde.

Extra liefde

Naast dat ik alles zo milieubewust realiseer, wil ik ook iets extra’s bijdragen. Daarom doe ik bij elke wrap die ik mag maken een Tangare donatie.

Met het kleurrijke Tangare Bosje herstelt u 15 m2 bos in het Atlantisch Regenwoud. Dit unieke woud strekt zich uit over Argentinië, Brazilië en Paraguay. Er leven 1000 soorten vogels, 24 apensoorten en op één hectare staan wel 440 verschillende bomen. Veel van de bijzondere dieren die in het Atlantisch Regenwoud leven, komennergens anders ter wereld voor. Dit geldt ook voor de bedreigde zevenkleurige tangare, een prachtige vogel van 20 cm. Maar deze enorme biodiversiteit aan bos, planten en dieren heeft plaatsgemaakt voor landbouw en veeteelt. Hierdoor zijn alleen nog kleine stukjes regenwoud over. Met dit Bosje Bomen helpt u bos in dit regenwoud te herstellen en weer met elkaar te verbinden.

Aantal m2 geplant

Wilt u geen standaard kist?

Dan kan een gepersonaliseerde uitvaartkist bijdragen aan een gedenkwaardig afscheid en een mooi laatste eerbetoon. Bel of mail mij, ik help u graag!

Persoonlijk & uniek

Binnen 24 uur op locatie geplakt

Milieuvriendelijk

Studio Hemeltjelief  |  Laura van de Vijver  |  Hoofddorp  |  0619135536  | laura@studiohemeltjelief.nl

Chat openen