Uitvaartkisten

kiest u hier

Een grafkist wordt vaak verzorgd door de uitvaartondernemer. Dan kom ik met mijn print wrappen op uw locatie. Wilt u toch liever via mij de uitvaartkist regelen, dan kan dat ook. Dan word de grafkist hier gewrapt en zal de kist inclusief de wrap afgeleverd worden op uw gewenste locatie.

Hieronder ziet u de meest voorkomende kisten waar goed op gewrapt kan worden.
Heeft u toch iets anders ingedachten laat het mij dan weten, dan kijken wij er samen even naar. Deze prijzen zijn voor de standaard maten, dus niet extra verbreed of verlengt.

FAIR coffin puur

een duurzame uitvaartkist

De FAIR coffin puur is een duurzame uitvaartkist. Gemaakt van FAIRboard, gerecycled ecologisch materiaal op basis van FSC gerecyclede houtvezels.

De uitvaartkist is gemaakt van 100% ecologisch plaatmateriaal, CO2 neutraal en heeft acht handgrepen in de kistkleur. De bamboe sluitpennen zijn passend bij de uitstraling van de kist. De binnenbekleding bestaat uit 100% milieuvriendelijke biologische katoen, inclusief bijpassend kussen en dekje. De kist is geschikt en goedgekeurd voor cremeren en (natuur)begraven. 

De afmetingen van de kist zijn 212 x 75 cm (buitenmaat) en 195 x 56 cm (binnenmaat). Het gewicht van de kist is 13 kg. Het draagvermogen is 150kg.

In combinatie met een pvc vrije wrap voor crematie of papier wrap voor een begrafenis, is dit de perfecte duurzame keuze voor een milieubewuste gepersonaliseerde uitvaartkist.

395,-

Kosten zijn exclusief wrap, inclusief btw en afleveren op de gewenste locatie.

Studio-Hemeltjelief-Faircoffin-Puur

FAIR coffin puur

 meest gekozen uitvaartkist in Nederland

De uitvaartkist is voorzien van een eikenprint,  en heeft acht houten handgrepen in de kistkleur met houten bolschroeven.
De binnenbekleding bestaat uit ongebleekt katoen inclusief bijpassend kussen en dekje. De kist is geschikt en goedgekeurd voor cremeren en begraven.

De afmetingen van de kist zijn 212 x 75 cm (buitenmaat) en 195 x 55 cm (binnenmaat). 

330,-

Kosten zijn exclusief wrap, inclusief btw en afleveren op de gewenste locatie.

Studio-Hemeltjelief-1-20-H8

Wilt u geen standaard grafkist?

Dan kan een gepersonaliseerde doodskist bijdragen aan een gedenkwaardig afscheid en een mooi laatste eerbetoon. Bel of mail mij, ik help u graag!

Studio Hemeltjelief  |  Laura van de Vijver  |  Hoofddorp  |  0619135536  | laura@studiohemeltjelief.nl